TR
TR EN
Haberler

Haberler

Baykuş Ödülleri Bu Yıl Dijital Tören’de Sahipleri ile Buluştu!

 
Araştırma sektörünün Oscar’ı olan Baykuş Ödülleri Töreni; 6 Ekim’de Grand Hyatt Otel’den gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Geveze’nin yaptığı canlı yayında, araştırma & araştırmaveren, reklam & reklamveren, medya, marka, akademi, iletişim ve pazarlama dünyasından çok değerli isimleri 8. kez bir araya getirdi.
 
İçinden geçtiğimiz bu olağanüstü zor dönemde TÜAD üyeleri ve araştırma sektörünün paydaşları imkansızı başardı ve bütün sıkıntılara rağmen başvuru sayıları son sekiz yılda gerçekleşen ikinci yüksek başvuru sayısı oldu.
 
İlklerin Baykuş’u Oldu
 
 
Dijital Olarak Gerçekleştirilen Baykuş Ödüllleri Töreni’ne 368 Kişi Katıldı
 
Baykuş Ödülleri, diğer ödül törenlerinden farklı olarak araştırma şirketleri, araştırmaveren şirketler ve veri toplama şirketleri olarak araştırma sektörünün temel aktörlerinin hepsinin birden ödül aldığı tek etkinlik. Pandeminin bütün olumsuz etkilerine rağmen sektörün bütün paydaşlarını dijital ortamda bir araya getiren Baykuş Ödülleri Töreni’ne toplam 368 kişi katılım gösterdi.
 
16 kategorinin bulunduğu Baykuş Ödülleri için bu yıl toplam 143 proje başvurusu yapıldı. Alışverişçi Baykuş, Global Baykuş, İçgörülü Baykuş, İnatçı Baykuş, İnovatif Baykuş, İtibarlı Baykuş, Meraklı Baykuş, Sendikal Baykuş, Sosyal Baykuş, Usta Baykuş, Vizyoner Baykuş ve Metodik Baykuş olmak üzere 13 kategoride toplam 46 proje ödüle layık görüldü.
 
Araştırma sektörünün tüm paydaşlarına böylesine zor bir zamanda verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek törenin açılış konuşmasına başlayan TÜAD Başkanı Doç.Dr. Yener Girişken sözlerine şu şekilde devam etti; “İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte Baykuş Ödülleri’ne başvuru yapan herkesi tebrik ediyorum ve hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gecenin asıl kazananları aslında böyle bir dönemde başvurularıyla, törene katılımlarıyla sektörümüze destek verenlerdir. Bildiğiniz üzere “Baykuş” birçok kültürde bilgeliğin ve zenginliğin sembolüdür.  Bütün kuş türleri içinde bir tek Baykuş gece ışığı arar ve ışığın yardımıyla yolunu bulur. Bizler de araştırmalardan elde ettiğimiz veri ve içgörüler ile birçok farklı sektöre ışık olmaya ve yol göstermeye çalışıyoruz.”

2020 yılı Baykuş Ödülleri'nin kazananlarını sol alt köşedeki aşağıdaki ikonu tıklayarak görebilirsiniz.



  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Türkiye Araştırmacılar Derneği
Adres ve telefon bilgilerimizden bize ulaşabilir veya elektronik posta yoluyla bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul İstanbul +90 212 251 00 53
+90 212 251 00 53
tuad@tuad.org.tr
Adres: Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul
İstanbul +90 212 251 00 53

Copyright © 2014 TÜAD. Tüm hakları saklıdır.