TR
TR EN
Haberler

Haberler

Değerli Araştırma Kullanıcıları,

#araştırmadakal etiketi ile ihtiyaç sahibi sektör emekçileri olan anketörlerimize organize yardım ulaştırmak amacıyla bir sosyal sorumluk kampanyası başlattık.

Kampanyaya katlan üyelerimiz, sizlere ilettiğimiz bu dosyada yer alan araştırmalarını TÜAD’a bağışladılar. Buradan satın alacağınız tüm araştırmaların geliri, içinde bulunduğumuz dönemde yüz yüze araştırma yöntemlerinin durmuş olması nedeniyle işlerini yapamayan anketörlüğü meslek edinmiş sektör çalışanlarımıza gidecektir.

Araştırmalar sembolik olarak fiyatlandırılmıştır, amacımız yukarıdan aşağıya bir iyilik zinciri kurulmasıdır. Satın almak istediğiniz araştırma için ilgili sayfada yer alan sorumlu kişiyle irtibata geçmenizi rica ederiz. Satın almalar TÜAD tarafından fatura edilecek, ödemeler TÜAD hesaplarına direkt yapılacaktır.

Kampanyaya katılan tüm araştırma şirketleri ve araştırma veren markalar izinleri dahilinde duyurularda yer alacaktır.#araştırmadakal kampanyasına vereceğiniz destek için şimdiden çok teşekkür ediyor, araştırma sektörünün gücü ile gurur duyuyoruz.
 

Araştırmalar için linke tıklayınız; https://tuad.org.tr/arastirmadakalbagiskampanyasi.pdf

 
Sevgi ve Saygılarımızla,

TÜAD Yönetim Kurulu 
Türkiye Araştırmacılar Derneği
Adres ve telefon bilgilerimizden bize ulaşabilir veya elektronik posta yoluyla bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul İstanbul +90 212 251 00 53
+90 212 251 00 53
tuad@tuad.org.tr
Adres: Merkez Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak NEF Office 09 No:7 B Blok Kat:5 D: 106 Kağıthane /İstanbul
İstanbul +90 212 251 00 53

Copyright © 2014 TÜAD. Tüm hakları saklıdır.