TR
TR EN
Haberler

Haberler

Türkiye Araştırmacılar Derneği 23 Ocak Perşembe günü İstanbul Hilton Otel’de gerçekleşen 17. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini seçti.

İki yıl süreyle görev yapacak olan yeni Yönetim Kurulu, Veri Toplama Kurulu, Denetleme Kurulu, Etik ve Disiplin Kurulu üyelerinin de seçildiği olağan Genel Kurul’da Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin 2020-2022 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı ThinkNeuro CEO’su Doç. Dr. Yener Girişken oldu.

Yeni yönetimin kurulmasının ardından TÜAD Başkanı Girişken; “Yönetim Kurulu olarak biz inanıyoruz ki, araştırma sektöründe ancak değer yaratarak sürdürülebilir gelişimi sağlamak mümkün. Yeni dönemde tüm paydaşlarla güçlü iş birlikleri kurarak, etkili bir iletişim modeliyle, onları daha iyi anlayarak hareket edeceğiz.” dedi. Girişken “amacımız birlik olmak ve sektörümüzde daha çok paydaşa dokunarak, sorunların üstesinde hep birlikte gelmek olacak.  İnanıyoruz ki, derneğin bu amacı yakalaması için güçlü ve birbirini iyi anlayan, farklılıkları kucaklayıp birlikte fayda yaratan bir yapı olacağız. “diye ekledi.

TÜAD Başkanı Doç. Dr. Yener Girişken ile birlikte 2020-2022 dönemi yönetiminde Kantar Insights Division CEO’su Hande Beceren As Başkan, Akademetre Research kurucusu Dr. Halil İbrahim Zeytin Genel Sekreter, Kalita Araştırma yönetici ortağı Ebru Algım Sayman olarak görev yapacak. Yeni dönemin diğer Yönetim Kurulu üyeleri ise şu şekilde belirlendi; Kolektif Araştırma kurucusu Ali Dik, Era Research kurucu ortağı Elvan Oktar, Sia Insight Genel Müdürü Hüseyin Tapınç, SOR Araştırma kurucu ortağı İnci Samimi, GfK Türkiye & İsrail Genel Müdürü Kıvanç Bilgeman, Unilever Tüketici ve Pazar Araştırmaları Direktörü Nihan Şahan Eren ve Ipsos CEO’su Sidar Gedik.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise FA Araştırmadan Alkan Yıldırım, Pladis Global, Yıldız Holding Strateji&Insight Direktörü Asya Ceyhun, Vera Araştırma kurucusu Atila Taş, Data Credence kurucusu Naciye Handan Çağla Bakış ve Eti’den Tüketici&Pazar Insight Müdürü Didem Ansel oldu. İki yıl boyunca görev yapacak TÜAD kurul ve organlarında görev yapacak isimler de seçimle belirlendi. 2020-2022 dönemi kurullarda yer alan isimler ise şu şekilde; 

VERİ TOPLAMA KURULU
Ebru Tetik- Optimist Araştırma-Kurucu
Mevlüt Sönmez- Fİ Araştırma-Kurucu
Mansur Kapıkıran- Surveyar Araştırma-Kurucu
Nurcan Dönertaş- Liber Araştırma-Kurucu
Yüksek Taşdelen- Özgün Araştırma-Kurucu

DENETLEME KURULU
Cihan Bozkuş-Vestel, Stratejik Analiz ve Perakende Eğitim Müdürü
Handan Esmer-Araştırmacı
Özlem Badak-The Coca-Cola Company, Türkiye, Kafkaslar, Orta Asya İçgörü Direktörü

DİSİPLİN KURULU
Doç. Dr. Yener Girişken-TÜAD Başkanı
Candan Schabio-AAP Kurucu
Dr. Cüneyt Evirgen Sabancı Üniversitesi
Selim Oktar-StratejiCo-Başkan
Denetleme Kurulu Başkanı

ETİK KURUL
Prof. Dr. Ercan Gegez-Altınbaş Üniversitesi
Doç. Dr. Tanses Gülsoy-Beykent Üniversitesi
Eva İmir Yokuş-P&G Türkiye ve Kafkaslar Analitik&İçgörü Direktörü
Şule Şamlı-Devil in Detail-Kurucu

Türkiye Araştırmacılar Derneği
Adres ve telefon bilgilerimizden bize ulaşabilir veya elektronik posta yoluyla bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
Ergenekon Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 147 Kat 7 Daire 7 Şişli, 34373, İstanbul +90 212 251 00 53
+90 212 251 00 53
tuad@tuad.org.tr
Adres: Ergenekon Mahallesi Cumhuriyet
Caddesi No 147 Kat 7 Daire 7 Şişli, 34373,
İstanbul +90 212 251 00 53

Copyright © 2014 TÜAD. Tüm hakları saklıdır.